Saturday, August 6, 2011

5th Ramadhan

salam ramadhan utk semua :)
alhamdulillah kita masih lagi dibri peluang utk merasai bulan berkat nie.. as for me, nothing much different from previous ramadhan, just this year no more param, makan je ape yg ade kt rumah, jimats dan diyakini kebersihannya :) berbuka luar pon setakat ni tak lgi.. shoping raye belom start.. baju raye dh ade.. pakai je yg buat time amer kawin haritu.. memang bujet utk raye terus sbb buat 2 pasang.. or maybe kalo nk beli just kasual cloth.. tshirt... baju ayep kene beli..sbb dia dh membesarrr dengan jayanyee.. eekekek... mcm biasa lah utk anak2 buah tersayang tk lupee... kali ni pakat gn hubby, aku beli yg girls.. dia beli boys... so i wil be looking somthing sweet n cute for aminah yaya n wawah... hubby for ayep achin hakim n ekal.. akakakka mcm tk adil kan.. girls 3 orang je..but hello.. baju girls lagi mahal okey :P hahahahah..
ok dah... stop for now..sori no pict sbb belom transfer lagi hehe.. sekarang dh 4.20 pagi.. jap lagi nk turun sahur.. so selamat berbuka n berpuasa to all.. may Allah blessed our ibadah ..amin ..
cauuu cin cauuuuu

No comments:

 
Blog Design by Ammupappa